Op pensioen bij de "Brusselse Keukens", is Daniel Molmans nu actiever in de vereniging "The Mastercooks of Belgium". Hij is er secretaris en schatbewaarder, maar vertegenwoordigt de vereniging ook in het buitenland. Zo nam hij in februari 2020 deel aan een groot internationaal seminarie georganiseerd door "World Association of Chefs' Societies" in Stuttgart. Na het behalen van de daartoe voorziene schriftelijke tests, werd hij erkend als "regionaal keurmeester" om officieel lid te kunnen zijn van de jury's van culinaire wedstrijden in België maar ook in het buitenland. Hij is momenteel de enige Belgische chef die officieel is benoemd tot jurylid van de World Association of Chefs ’Societies.
Organisatie van evenementen
Organisatie en/of voorbereiding van evenementen en feesten in alle vormen zoals showcooking in lounges, chef op school, productdemo's, etc.
Advies en Beheer
Advies op het gebied van bedrijfsvoering en administratieve opvolging. Culinair adviseur bij de ontwikkeling van gerechten en/of producten.
Webdesign: NOOR & NOOR