Euro-Toques

De vereniging Euro-Toques vertegenwoordigt Europese ambachtelijke chef-koks die betrokken willen zijn bij de verdediging van de kwaliteit en smaak van voedingsproducten, de bevordering van de kennis van professionals, de ontwikkeling en bevordering van de uitwisseling van ervaringen, ideeën en nieuwe technologieën met respect voor de Europese culinaire traditie.

De chef-koks van Euro-Toques mobiliseren zich om de consument gezonde voeding te garanderen, het Europese culinaire erfgoed te verdedigen en zich in te zetten om de consument kwaliteit en veiligheid te bieden. 

Zeggen dat we verse producten ter plaatse koken is goed, doen is beter, maar dit concreet verdedigen bij instellingen is een echt engagement. Alleen Euro-Toques kan dat met zijn permanente aanwezigheid in Brussel.

De chef-koks van Euro-Toques werken in hun keukens en onze Lobby werkt in Brussel in het hart van de Europese instellingen, zodat de producten van onze regio's blijven bestaan.

Euro-Toques verdedigt bedreigde producten of praktijken, werpt licht op producten of sectoren die zich inzetten voor kwaliteitsinitiatieven en werkt aan de grote voedselkwesties.

NL

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to get 15% discount