The Mastercooks of Belgium

The Mastercooks of Belgium‘ zijn de ambassadeurs van het Belgische culinair erfgoed. 

Zij toveren elke dag met de fantastische ingrediënten die ons land rijk zijn. Zij zijn het creatieve brein van de landelijke culinaire toekomst en bezorgen elke dag duizenden mensen een onvergetelijke smaakbeleving. 

"Ik ben Meesterkok geworden in 1997 toen Pierre Fonteyne nog voorzitter was. Mijn peters waren Jean-Pierre Fleuvy en Robert Van Duuren." 

"Maar mijn mooiste herinnering dateert van nog veel vroeger. Van toen ik in de Sirène d’Or werkte met Robert. Toen waren hij en andere grote chefs waarvoor ik veel bewondering had, het die de vereniging hebben gesticht." 

"Ze kwamen meestal na hun service in de Sirène d’Or samen. Tijdens een van die bijeenkomsten kregen ze het idee om een vereniging te starten die de waarden van de Belgische gastronomie zou verdedigen en ook het werk en het talent van al die grote chefs."

"The Mastercooks of Belgium, de vereniging waarvan ik de schatbewaarder en secretaris ben, laat me op vandaag toe om in contact te blijven met de collega's en de jongere generatie te ontvangen en ontmoeten."

 

NL

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to get 15% discount