Op pensioen bij de "Brusselse Keukens", is Daniel Molmans nu actiever in de vereniging "The Mastercooks of Belgium". Hij is er secretaris en schatbewaarder, maar vertegenwoordigt de vereniging ook in het buitenland. Zo nam hij in februari 2020 deel aan een groot internationaal seminarie georganiseerd door "World Association of Chefs' Societies" in Stuttgart. Na het behalen van de daartoe voorziene schriftelijke tests, werd hij erkend als "regionaal keurmeester" om officieel lid te kunnen zijn van de jury's van culinaire wedstrijden in België maar ook in het buitenland. Hij is momenteel de enige Belgische chef die officieel is benoemd tot jurylid van de World Association of Chefs ’Societies.

Neem contact
Daniel Molmans Events

Organisatie van evenementen

Organisatie en/of voorbereiding van evenementen en feesten in alle vormen zoals showcooking in lounges, chef op school, productdemo's, etc.

DANIEL MOLMANS CONSULTING

Advies en Beheer

Advies op het gebied van bedrijfsvoering en administratieve opvolging. Culinair adviseur bij de ontwikkeling van gerechten en/of producten. 

lid van
the mastercooks of belgium daniel molmans
The Mastercooks of Belgium zijn dé ambassadeurs van het Belgisch culinair erfgoed. Zij zijn het creatieve brein van de landelijke culinaire toekomst. Zij bezorgen elke dag duizenden mensen onvergetelijke smaakbelevingen. 
eurotoques daniel molmans
Euro-Toques vertegenwoordigt Europese koks die zich mobiliseren om iedereen gezond voedsel te garanderen, het Europese culinaire erfgoed te verdedigen en zich in te zetten om consumenten kwaliteit te bieden.
daniel molmans certificaat worldchefs wacs
Worldchefs, een gezaghebbende wereldwijde vereniging en een 'thought leader' in de voedingsindustrie, vertegenwoordigt een belangrijke wereldwijde stem over voedsel- en drankkwesties op alle continenten.
NL

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to get 15% discount